Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Laguna Mov Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Ulei cosmetic de cocos 100 ml
10 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Pentru ulei de baie

Dacă nu aveţi timp pentru masajul corpului de zi cu zi, adăugaţi câteva picături de ulei de nucă de cocos în apa de baie. Dacă faceţi asta regulat, pielea se păstrează tânără şi suplă mulţi ani. După baie nu frecati pielea intens cu prosopul, astfel încât pielea îşi poate păstra un mic strat de ulei. Este recomandat pentru persoanele cu pielea extrem de uscată, persoane din toate grupele de vârstă şi pentru toate tipurile de piele în timpul iernii.

APLICAT DUPĂ BAIE

Uleiul de cocos lucrează ca o crema de piele excelentă dacă este aplicată imediat după duş sau baie. Formează un strat protector aproape inperceptibil - şi deci nu deranjează - blochează umiditatea, acţionând ca izolator. Acesta este motivul pentru care lucrează cel mai bine atunci când se aplică umed piele. Keratoza, mâncărimile de piele, defectiunile scutului propriu a pielii sunt remediate prin aplicarea uleiului de cocos după baie.
PENTRU PROBLEME DE PIELE
O aplicaţie externă de ulei de nucă de cocos ameliorează simptomele de eczemă. Poate ajuta, de asemenea, în infecţii fungice chiar şi la degetele de la picioare. Cei cu transpiraţia acidă pot să aplice sub braţ câteva picături de ulei care astfel funcţionează ca deodorant, neblocând însă porii.

PENTRU BUZE
Buzele uscate şi crăpate pot fi remediate prin aplicarea câtorva picături de ulei de cosos pur.

PENTRU PIELEA ÎNTĂRITĂ
O jumătate de lămâie stoarsă împreună cu o jumătate de linguriţă de ulei de nucă de cocos se freacă coatele, genunchii sau calcâiele uscate. Aplicaţi înainte de culcare.

PENTRU PĂR
Înainte de şamponare aplicaţi câteva picături pe scalp şi masaţi timp de câteva minute.
Se poate aplica si ca mască de păr după spălarea părului, se aplică o cantitate suficientă care să acţioneze pe timpul nopţii sub un prosop care acoperă tot capul şi părul. Spălaţi părul dimineaţa.

PENTRU BUCĂTĂRIE
Poate fi folosit in bucătărie pentru diferite mâncăruri.

I se spune şi laptele de cocos pentru că la temperatura camerei (şi sub 24 grd) este solid, şi are o culoare lăptoasă, albă.

Uleiul se vinde în stare pură:

100 ml - 10 lei.
500 ml - 45 lei
1000 ml - 90 lei.
Din Gura in Gura